Blue Integrator
Integration
for the future

Blue Integrator – 20 års erfarenhet inom integration

Vi kan integration och vi kan det bra. Sedan 2012 har vi använt oss av BlueIntegrator.com, integrationsmotorn vi själva förvärvade 2015. Sedan dess har vi lärt känna, utvecklat och förbättrat BlueIntegrator och idag vågar vi kalla oss för experter på integrationsmotorn.

År 2013 startade vi bolaget Connect Companies. Connect Companies har som mål att på ett säkert och enkelt sätt assistera företag inom integration mellan interna och externa system. Det är i denna integration som BlueIntegrator kommer in.

Enkel och flexibel integration

I och med att vi märkte att våra kunder fick större och större behov av att koppla samman flera informationskällor på ett enkelt, flexibelt och säkert sätt blev BlueIntegrator ett allt viktigare verktyg för oss i vårt dagliga arbete. 2015 förvärvades programvaran BlueIntegrators källkod och rättigheter och gjorde integrationsmotorn till en fullständig del av Connect Companies.

Över 20 års erfarenhet

Våra medarbetare har arbetat med integration i över 20 år och det är vår samlade kunskap som vi nu adderar till programvaran BlueIntegrator. Vi kan stolt visa de allra bästa lösningarna för hur Ni gör lyckade integrationer på ett enkelt och smart sätt med hjälp av BlueIntegrator, ett verktyg som idag används över hela världen.

 

Gör som många andra och skaffa BlueIntegrator. Med en modern integrationsmotor blir det svåra enkelt!Björn-Ola Kronander, Martin Lagerqvist, Stefan Jörkander